Człowiek
Na tym świecie niczego nie można być pewnym... Kto wie? może wampiry żyją wśród nas?
Człowiek
Ja chcę własnego Damona. Taki ideał xD
Ah, tylko żeby mnie nie gryzł.
Ostatnio edytowany przez NathalieRoss (2009-11-21 16:05:14)
agness942 napisał:
haha no co Meg? kazdy ma prawo do marzen^^ choc ogolnie po obejrzeniu New Moon zadowolilabym sie jakims gorracym wilkolakiem^^
Każdy ma prawo marzyć a co do wilkołaków to serio rozpalały ekran
Człowiek
No cóż, z wilczków to też najbardziej Jacoba lubię. Paul mnie wkurza.
Ale Edward to moja big love!
Losie - jak bym zobaczyła Roberta ucharakteryzowanego na Edwarda na żywo - normalnie heart attack i reanimacja (mile widziane usta-usta w wykonaniu Roberta).
W ogóle Robert wydaje się być też miły i w porządku prywatnie.
Człowiek
Chciałabym tylko zaznaczyć, że nie odbiega za bardzo tematem od postów znajdujących się nad nią.
A o istnieniu wampirów to też wiecznie się nie da rady rozwodzić
Niektórzy seryjni zabójcy specjalnie nacinali szyję albo inne część ludzkiego ciała w dwóch miejscach tak, by te nacięcia wyglądały jak ugryzienie wampira, by wprawić ludzi w ogłupienie.
Wielu z nich bardzo się w tym wprawiło, nacięcia wyglądały bardzo realistycznie, ale w wampiry nigdy nie uwierzono.
Ja słyszałam o wampirach energetycznych, są chyba najbardziej realistyczne )))
Są to osoby, w których toważystwie robisz sie zmęczony, słaby, popadający w depresje.....
Niczym nie wyróżniają się od innych ludzi, tylko można je poznac po dziwnych oczach < dziwny kolor, kształt>. Posiadają ponoc także jakiś dziwny magnetyzm, który przyciąga do nich ludzi )))
Ponadto mają rozwinięte zmysły i są silniejsze i szybsze od zwykłych ludzi.... <przez co już bardziej przypominaja tradycyjne wampiry:)))>
Ile jest z tego prawdy nie wiem:)))